Bananencake
Deze bananencake was hier thuis direct een groot succes. De receptuur lijkt veel op die van een gewone cake, alleen is deze bananencake niet alleen luchtig, maar ook heerlijk smeuïg.
Deze bananencake was hier thuis direct een groot succes. De receptuur lijkt veel op die van een gewone cake, alleen is deze bananencake niet alleen luchtig, maar ook heerlijk smeuïg.
Tagliatelle met garnalen en een romige cognacsaus.Dit is een ideaal gerecht voor een eerste romantische afspraak of als je iets goed te maken hebt. Het heeft een verfijnde, complexe smaak en maakt zeker indruk. In plaats van cognac kun je ook marsala gebruiken. Die …
Dit heeft mijn vrouw gemaakt tijdens een kookworkshop van Henk van Steenbergen. Het was heerlijk klaargemaakt.
Geen moeilijk gerecht, als de mise-en-place op orde is. Het zit 'm in, klaarzetten, timing en oefening. Die baart kunst van een fantastische zomerse knaller met het diertje met de mooie naam ooit; de Venusschelp!
Er worden verschillende verhalen verteld over het ontstaan van ossenstaartsoep, maar hoogstwaarschijnlijk vindt de soep zoals wij hem kennen zijn origine in Frankrijk. Tijdens de Franse revolutie zorgde het politieke tumult voor veel armoede onder de Franse bevolking. Ook onder de edelen en de aristocraten. …
Dit is een mooi en snel gerecht met lamsgehakt. Als kruid gebruiken we dan het liefst rozemarijn. Een culinaire combinatie die succes garandeert.Bij de geur bij de bereiding van dit gerecht loopt het water je in de mond!
Maleisische curry met kip. Comfortfood uit de mamak-keuken. Maleisiërs gebruiken hiervoor Baba’s Meat Curry Powder. Ik mengde de kruiden zelf en maakte het minder pittig